Primele statii publice de incarcare a masinilor electrice in comuna Afumati vor fi construite prin atragerea de fonduri nerambursabile de la Administratia Fondului pentru Mediu!

Atragerea de fonduri europene, guvernamentale sau judetene nerambursabile este o prioritate pentru primarul Gabriel Dumanica!

Primaria comunei Afumati a depus cererea de finantare pentru construirea a doua statii electrice cu doua puncte de reincarcare in cadrul ”Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: statii de reincarcare pentru vehicule electrice in localitati", derulat de Administratia Fondului pentru Mediu!

Statiile vor fi amplasate la Baza Sportiva Afumati (soseaua Petrachioaia, nr.82) si in incinta imobilului care are ca vecinatate strazile Albastrelelor, Mihai Eminescu si Ioan Slavici.

Prin realizarea acestui obiectiv de investitii se urmareste dezvoltarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor cu energie electrica si imbunatatirea calitatii mediului, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera prin stimularea utilizarii vehiculelor electrice.

 

Servicii OnLine

Protectie sociala