Atragerea de fonduri europene, guvernamentale sau judetene nerambursabile este o prioritate pentru primarul Gabriel Dumanica!

Un nou proiect derulat prin accesarea de Fonduri Europene nerambursabile pentru localitatea noastra!

Un sistem de semaforizare inteligenta si de prioritizare a vehiculelor de transport public va fi implementat in localitatea Afumati, centrul localitatii si zona Doraly, pentru a imbunatati mobilitatea catre si dinspre Capitala.

Comuna Afumati este printre putinele localitati ilfovene care are in functiune doua semafoare si doua giratorii: cel din Curba construit in anul 2020, cat si cel din zona Moara (Cimitir) aflat in faza finala la Ministerul Transporturilor!

Proiectul este derulat in parteneriat cu CJ Ilfov, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti Ilfov (ADITPBI), localitatile Popesti-Leordeni, Chitila si orasul Voluntari, in calitate de lider de proiect.

Consiliul Judetean Ilfov a depus cerere de finantare prin Programul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Principalele obiective vizate sunt cresterea sigurantei in timpul deplasarii, fluidizarea traficului rutier si reducerea poluarii.

Valoarea totala a fondurilor care urmeaza sa fie accesate pentru sistemul de semaforizare inteligenta este de ?.???.???,?? lei.

 

 

Servicii OnLine

Protectie sociala