IMPREUNA CU DUMNEAVOASTRA, CETATENII COMUNEI AFUMATI, IMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al comunei Afumati s-a intrunit astazi, 11.03.2020, pentru a aproba o serie de masuri suplimentare de preventie in contextul alertei de coronavirus (COVID-19):

 1. Se vor dezinfecta toate cladirile care apartin primariei sau sunt in administrarea acesteia, precum si imobilele celor 2 parohii.
 2. Dotarea tuturor spatiilor cu aparate tip dispencer si substantele necesare.
 3. Se va solicita un politist M.A.I., de la postul de politie Afumati, in permanenta pe raza localitatii.
 4. Se va asigura constant aprovizionarea cu sapun lichid, prosoape de hartie de unica folosinta, dezinfectant atat pentru maini cat si pentru grupurile sanitare.
 5. Evenimentul Ora Pamantului 2020 din data de 28 martie 2020 se anuleaza.
 6. Se suspenda activitatea grupelor de copii de la Clubul Sportiv Afumati.
 7. La compartimentul Taxe si Impozite se va asigura functionarea in regim restrans, fiind deschis un singur ghiseu, accesul fiind limitat in vederea asigurarii unei distante minim necesare intre persoane.
 8. Meciurile de fotbal ce vor avea loc pe teren propriu se vor desfasura fara spectatori.
 9. La cabinetele veterinare se vor primi doar urgentele si se vor amana actiunile sanitar veterinare care nu sunt urgente.
 10. Activitatea serviciilor din primarie va fi restrictionata astfel incat personalul sa fie protejat.
 11. La scolile nr. 2 si 3 (B si C) nu se mai permite accesul in curtile scolilor.
 12. Obligativitatea de a respecta cu strictete masurile dispuse de Guvernul Romaniei, privind combaterea Coronavirusului.
 13. Petitiile precum si orice alta cerere adresata institutiei va fi transmisa electronic, pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si la nr. de telefon: 021.352.94.24 sau 0767.079.800

Masurile sunt luate cu termen pana la 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire, in functie de evolutia COVID- 19.

Mai multe informatii despre masurile luate de catre Primaria Afumati gasiti pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/PrimariaAfumati/