La dispensarul comunal s-au luat masuri speciale de triaj pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus!

Prin sprijinul Primariei Comunei Afumati, la dispensarul comunal de pe sos. Stefanesti a fost montat un cort de 25 mp, fiind amenajat un spatiu de triaj in curtea unitatii medicale.

Totodata intregul imobil a fost dezinfectat zilele trecute!

Deasemenea, dispensarul are in dotare o lampa UV (ultraviolete) destinata dezinfectiei aerului cat si a suprafetelor din incaperi, avand un spectru larg de actiune asupra incarcaturii microbiene. In acest fel, pacientii pot respecta distanta de securitate adecvata, iar consultatiile se fac rapid si eficient.

Triajul se va face de cadrele medicale, doctorii de familie: Dogareci Dorin, Matei Aurora, Mihaila Simona, impreuna cu asistentele medicale, care sunt la dispozitia afumatenilor in aceste momente in care intreaga populatie este greu incercata.

Avand in vedere situatia dificila din spitale greul, in urmatoarea perioada, va fi dus de cabinetele medicilor de familie. Recomandam celor care prezinta simptome ale infectiilor restiratorii sa evite deplasarile si sa ia legatura prin telefon cu medicul de familie:

  • Dr. Simona Mihaila – 0771.245.614
  • Dr. Dogareci Dorin si Dr. Matei Aurora – 021.3503203 (fix dispensar)

Deasemenea, au fost distribuite materiale de dezinfectie la toate institutiile publice de pe raza comunei: Scoli, Posta, Post Politie, Biserici, etc.

Pentru informatii suplimentare apelati sau trimiteti mesaje la nr. de tel.:

  • 0728.878.928 - primar Gabriel Dumanica
  • 0767.079.800 - viceprimar Pascu Marius Alexandru