In contextul raspandirii virusului Covid-19 pe teritoriul Romaniei, primarul Gabriel Dumanica va informeaza:

Avand in vedere necesitatea prevenirii infectiei cu Covid-19 in localitatea noastra si asigurarea unui cadru de lucru sigur personalului Primariei, va aducem la cunostinta ca interactiunea cu publicul la sediul Primariei Afumati se va desfasura la un singur ghiseu situat in incinta Caminului Cultural - intrarea din DN2 din dreptul statuii lui Radu de la Afumati.

Programul de lucru cu publicul ramane neschimbat 08.00-16:00 (Luni-Joi) si 08:00-14:00 (Vineri).

In aceasta perioada trebuie sa fim cu totii constienti ca tine doar de noi sa limitam raspandirea coronavirusului, prin actiuni responsabile si grija fata de rude, prieteni sau colegi.

Facem apel la calm si responsabilitate! Nu picati in capcana fake-news-ului! Nu va panicati si informati-va doar din surse oficiale, de incredere! Spalati-va pe maini si evitati aglomeratia! Virusul este deosebit de contagios, nu este ca celelalte gripe!

S-au facut lucrari de dezinfectie la imobilele Primariei, la scolile si gradinitele din Afumati, precum si la Dispensarul comunal si gospodaria de apa, cu dezinfectant pentru suprafete si microaeroflora prin nebulizare electrica cu Nocolyse, folosindu-se aparatul Nocospray.

Va asiguram totodata de suportul nostru in ceea ce priveste masurile de preventie recomandate in vederea protejarii sanatatii populatiei.

Mentinem o legatura constanta cu cei din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, institutia Prefectului Jud. Ilfov, Postul de politie de pe raza comunei, precum si cu Directia de Sanatate Publica Ilfov.

Pentru informatii suplimentare apelati sau trimiteti mesaje la nr. de tel.:

  • 0728.878.928 - primar Gabriel Dumanica
  • 0767.079.800 - viceprimar Pascu Marius Alexandru

Va multumim pentru implicare si intelegere!