Acest contract are ca scop masurarea si inregistrarea GRATUITA a proprietatilor in Cartea Funciara.

Primaria Comunei Afumati a incheiat contractul de achizitie publica de servicii de inregistrare sistematica a imobilelor in sistemul integrat de cadastru si carte funciara prin accesare de fonduri in cadrul "Programului National de Cadastru si Carte Funciara a lucrarilor de inregistrare sistematica initiate de unitati administrativ-teritoriale pentru sectoare cadastrale".

IN PRIMA FAZA, se va realiza cadastrul general pentru sectoarele 8 si 9 ale comunei, astfel cum sunt prezentate in planul din imaginea de mai jos, URMAND ca in etapele viitoare sa finalizam cadastrarea intregii localitati.

Prin urmare, va rugam ca incepand cu data de 21.03.2023, sa puneti la dispozitia executantului:

  • actele de proprietate/schite (titlul de proprietate, ordinul prefectului, contract de vanzare, donatie, partaj...etc)
  • planuri
  • acte de identitate
  • sa permiteti accesul specialistilor in masuratori, insotiti de un reprezentant al primariei, pe proprietatea dumneavoastra, in vederea identificarii limitelor si a constructiilor

Cetatenii care nu detin cadastru si intabulare trebuie sa faca o copie legalizata a actului de proprietate la notariat.

Se fac cadastre gratuite pe strazile de pe partea stanga a DJ100 cu numere postale impare (sensul Afumati - Stefanesti): Oituz, Imasului (partial), Inului (partial), Negropontes, Dimitrie Cantemir, Dacia, Decebal, Domnita Ralu, Vlad Tepes, Doamna Stanca, Elena Doamna, Doamna Chiajna si Domnita Balasa.

Puncte de informare:

Primaria comunei Afumati

  • Marti, Miercuri si Joi intre orele 15:00 - 18:00
  • persoana de contact Alexandra Maria (Minciu) - telefon 0728180243

Sediul biroului executantului

  • Luni - Vineri intre orele 08:00 - 18:00
  • telefon 0720576550 / 0724104057

Aceasta lucrare face parte din cele circa 60 de proiecte cu finantare din fonduri europene, guvernamentale, judetene, dar si din bugetul local al comunei Afumati, care se vor finaliza in urmatorii 3 ani.

Aceasta lucrare de cadastrare se adauga celei deja finalizate, cuprinsa intre satul Sindrilita (DN2) si sos. Petrachioaia (DJ200A), cat si celei ce vizeaza cadastrarea tuturor strazilor din comuna, a domeniului public si privat aflat in proprietatea UAT Afumati.

Multumim dnei Ruxandra-Nicoleta Ghiba ,director al OCPI Ilfov, cat si echipei de profesionisti din cadrul institutiei pentru excelenta colaborare.