Primarul Gabriel Dumanica A SEMNAT in prezenta ministrului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, dl. Adrian-Ioan VESTEA, contractul de finantare in suma totala de 566.157,36 lei pentru realizarea obiectivului de investitii "Executie podete de acces la proprietati pe str. Mihai Bravu", suma alocata prin Programul National de Investitii "Anghel Saligny"!

𝑺𝑬𝑴𝑵𝑨𝑹𝑬𝑨 𝑪𝑶𝑵𝑻𝑹𝑨𝑪𝑻𝑼𝑳𝑼𝑰 𝑫𝑬 𝑭𝑰𝑵𝑨𝑵𝑻𝑨𝑹𝑬 𝑰𝑵𝑺𝑬𝑨𝑴𝑵𝑨 𝑪𝑨 𝑺𝑼𝑵𝑻 𝑩𝑨𝑵𝑰𝑰 𝑨𝑳𝑶𝑪𝑨𝑻𝑰, 𝑪𝑬𝑬𝑨 𝑪𝑬 𝑵𝑬 𝑷𝑬𝑹𝑴𝑰𝑻𝑬 𝑺𝑨 𝑰𝑵𝑪𝑬𝑷𝑬𝑴 𝑷𝑹𝑶𝑪𝑬𝑫𝑼𝑹𝑰𝑳𝑬 𝑰𝑵 𝑽𝑬𝑫𝑬𝑹𝑬𝑨 𝑬𝑿𝑬𝑪𝑼𝑻𝑰𝑬𝑰 𝑳𝑼𝑪𝑹𝑨𝑹𝑰𝑰!

O lucrare similara se va realiza pe soseaua Baku (documentatia este in faza finala de aprobare), intre DN2 si str. Garoafelor, tot prin accesarea de fonduri nerambursabile!

Pe strada Mihai Bravu, in anii trecuti, au fost efectuate lucrari de reabilitare a covorului asfaltic si amenajare trotuare pe ambele parti ale drumului, pe portiunea cuprinsa intre str. Scolii si DN2, pe o lungime de cca. 950 ml!

Lucrarile au fost necesare avand in vedere traficul rutier intens de pe str. Mihai Bravu, fiind una din strazile centrale ale comunei care face legatura dintre Ograda Stefanesti cu DN2 (centrul comunei Afumati), intersectandu-se cu strazile Imasului, Inului si Binelui, avand acces la sos Stefanesti (DJ100).

Toate strazile care au latimea necesara vor avea trotuare si podete de acces la proprietati, celelalte vor fi modernizate doar cu podete de acces! A

tragerea de fonduri europene, guvernamentale sau judetene nerambursabile este o prioritate pentru primarul Gabriel Dumanica!

Acest proiect face parte din cele circa 60 de proiecte cu finantare din fonduri europene, guvernamentale, judetene, dar si din bugetul local al comunei Afumati, care se vor finaliza in urmatorii 2 ani.