Afumateanca Iulia Rosca este Miss Litoral

 

Iulia Rosca este din Afumati si aspira sa devina stewardesa. Tanara, incoronata regina a frumusetii in acest week-end, este eleva in clasa a 12-a la liceul Xenopol din Bucuresti. Nu a castigat usor titlul de Miss Litoral, concurenta fiind una acerba, 35 de tinere intrecandu-se pentru ravnitul titlu.

In numai o saptamana Iulia a castigat doua concursuri de frumusete: “Miss Costinesti” si “Miss Litoral” 2017.

PRIMUL eveniment organizat la malul marii pe care frumoasa noastra afumateanca l-a castigat a fost “Miss Costinesti” 2017.

20 de fete din intreaga tara s-au inscris la concurs si au defilat fara inhibitii in fata juriului, la proba costumelor de baie.

Diferenta s-a facut insa la capitolul eleganta. Iar proba rochiilor de seara le-a oferit ocazia celor mai perfectioniste concurente sa iasa in evidenta. Tinerele au fost fara cusur, tocmai de aceea misiunea jurului a fost una extrem de dificila. Cum orice concurs are un invingator...

Paris, Londra si Dubai sunt destinatiile unde va ajunge frumoasa Iulia, dupa castigarea acestui concurs, in care un rol important in decizia juriului l-a avut sustinerea constanta a publicului de care a beneficiat afumateanca noastra.

Mamaia a devenit capitala frumusetii in week-endul ce tocmai s-a incheiat!

A URMAT, la Mamaia, Miss Litoral 2017, eveniment la care Iulia a fost desemnata cea mai frumoasa romanca de la malul Marii Negre.

“Miss Litoral” este cel mai longeviv concurs de frumusete de pe litoralul romanesc, cu inceputuri care dateaza inca din anii ‘70.

Anul acesta selectia a fost realizata din peste 400 de fete prezente pe litoralul romanesc, doar 35 dintre ele ajungand in marea finala. Evenimentul a fost transmis in 190 de tari, prin intermediul Fashion TV.

Iulia va reprezenta Romania la concursurile internationale de frumusete organizate in Singapore, Bali, si China.

Felicitari Iulia si mult succes in continuare.

 

Servicii OnLine

Protectie sociala