Festivitatea de premiere la Scoala Generala

{youtube}4XpLUAhJ2dU{/youtube}

{youtube}a-QkOpjIlRo{/youtube}

{youtube}Ik1qAi5MHIA{/youtube}

{youtube}H67Kk5KdSew{/youtube}

In ultima zi de scoala elevii si-au cules roadele unui an intreg de eforturi si studii.

Directorul scolii, prof. Pena Izabella, a facut bilantul unui an scolar cu performante in plan educativ, obtinute prin efortul conjugat al elevilor si cadrelor didactice, si cu realizari sustinute in dotarea si reabilitarea unitatilor de invatamant, datorate sprijinului oferit de Primaria Afumati, institutie reprezentata la festivitate de catre primarul Dumanica Gabriel.

Astfel, elevii care au obtinut rezultate bune pe parcursul anului scolar au fost rasplatiti cu diplome, carti, tablete si multe altele.

In cadrul festivitatii a avut loc un eveniment emotionant: au fost decernate 28 de diplome de "Cetatean de Onoare" al comunei Afumati, unei intregi generatii de fosti educatori, invatatori si profesori ce si-au dedicat intreaga viata carierei didactice si culturii, constituindu-se in veritabile modele de daruire si de conduita.

Ceremonia in care le-au fost recunoscute meritele deosebite aduse vietii publice, sociale si educationale, a fost una emotionanta, s-au depanat amintiri, profesori ajunsi la varste venerabile au adus in fata asistentei momente semnificative din viata si activitatea scolii, care prin munca lor neobosita au purtat flacara nestinsa a invataturii pentru educatia multor generatii de copii, deveniti, in marea lor majoritate, oameni de nadejde ai comunei si ai tarii.

Diplomele au fost acordate in baza Hotararii Consiliului Local Afumati, la initiativa primarului Gabriel Dumanica.

 

 

Servicii OnLine

Protectie sociala