Transportul cu RATB este o prioritate publica

 

Astfel e considerata aceasta tema de catre Consiliul Local si primarul Gabriel Dumanica.

In urma cu mai bine de 4 ani primarul comunei Afumati, Gabriel Dumanica, a promis ca va face toate eforturile si va intreprinde toate demersurile pentru ca cetatenii comunei sa beneficieze de o linie de transport public in comun spre Bucuresti si retur.

Si s-a tinut de cuvant. Contractul dintre Primaria comunei Afumati si Regia Autonoma de Transport Bucuresti a fost semnat la data de 14 martie 2012 si va ramane in vigoare atata timp cat afumatenii il vor considera o prioritate.

Asadar, transportul in comun cu RATB e o alternativa importanta, convenabila din multe puncte de vedere, inclusiv cel material - oferita de primaria din Afumati, in sprijinul cetatenilor comunei. Iar aproape 2.000 de cetateni pe luna folosesc aceasta facilitate, in avantajul lor.

ATENTIE! RATB NU SE DESFIINTEAZA!

O statistica aproximativa arata ca din cei 8.000 de locuitori ai comunei Afumati, peste 40% muncesc in Capitala. Amatorii de calcule sunt invitati sa-si exerseze aptitudinile. Iar daca numai acesta ar fi un argument si tot ar fi limpede ca nimic din zvonistica aruncata in piata informatiilor pe surse nu poate fi credibila.