Siteul oficial al Clubului Sportiv Afumati: http://www.fcafumati.ro

 

Clubul Sportiv Afumaţi a luat fiinţă in anul 2003.

De la înfiinţare pana in prezent a cunoscut o evoluţie ascendenta. Intre anii 2003-2005 echipa de fotbal a jucat in DIVIZIA DE ONOARE.

In anul 2006 a promovat în divizia "D" judeţeană Ilfov. În 2009- 2010, a câştigat campionatul, precum si play-off Ligii a IV-a.

In sezonul competitional 2010-2011, echipa localitatii Afumati a terminat campionatul pe primul loc, reusind, prin prestatiile avute de-a lungul sezonului, sa scrie o pagina de istorie in fotbalul judetean, marcand nu mai putin de 202 goluri si primind doar 10.

Incepand cu sezonul competitional 2011-2012, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Afumati evolueaza in Liga a III-a, Seria 2, reusind un debut de sezon remarcabil, tinand cont de faptul ca multi dintre fotbalisti se afla la prima participare intr-un esalon superior.

CS AFUMATI, PROMOVARE ISTORICA IN LIGA 2

CS Afumati a scris o noua pagina de istorie in fotbalul afumatean.

Victoria obtinuta in ultima etapa a sezonului 2015-2016 pe terenul celor de la FC Stefanesti, scor 2-1, le-a adus afumatenilor titlul de CAMPIONI ai LIGII a III-a, Seria 3 si implicit promovarea in LIGA a II-a.

Aceasta reprezinta una dintre cele mai bune performante din istoria fotbalului afumatean, intr-o serie din care au facut parte echipe puternice, unele dintre ele cu reprezentante in prima Liga.

Faptul ca CS Afumati a ajuns un nume in fotbalul mare nu mai este o noutate pentru nimeni, acest lucru datorandu-se in primul rand profesionalismului conducerii si bancii tehnice, colectivului minunat de jucatori care prin determinare, convingere, pasiune si multa munca au reusit sa aduca fotbalul afumatean la un nivel foarte ridicat, care a depasit de mult granitele judetului Ilfov.

Suporterii, al 12-lea jucator din teren

Nu in ultimul rand dorim să le multumim suporterilor pentru sustinerea, iubirea si devotamentul de care au dat dovada atat la bine, dar mai ales in momentele dificile ale campionatului, care de atatea ori au reprezentat jucatorul in plus din teren.

MAI MULTE DETALII gasiti pe websiteul oficial al Clubului Sportiv Afumati: http://www.fcafumati.ro

 

 

Servicii OnLine

Protectie sociala