Trupa Smart Kids din Afumati a castigat locul I, la sectiunea grup, in cadrul concursului "ORIGINAL DANCE STAR", organizat la Sala Rapsodia din Bucuresti!

Copiii scolii din Afumati, indrumati de antrenorii coregrafi Simona Vasile si Ana Maria Ilinca, au avut o evolutie foarte buna la a doua participare in cadrul unui concurs de dans modern de o asemenea anvergura.

„La acest concurs au participat 100 de concurenti, iar trupa Smart Kids a reusit sa castige locul I. Toate meritele li se atribuie copiilor. Sunt foarte mandra de ei“, ne-a declarat Simona Vasile, profesor de dans modern.

Proiecte educationale de succes puse la dispozitia elevilor, in mod gratuit, de catre Primaria Afumati

Incepand cu luna noiembrie 2018, Primaria Afumati finanteaza organizarea si derularea permanenta, de-a lungul unui an scolar (INCLUSIV in perioada vacantelor scolare), a mai multor cursuri educationale in cadrul tuturor scolilor si gradinitelor din comuna.

Proiectul educational initiat de primarul Gabriel Dumanica, la solicitarea directorului Pena Izabella, cu sustinerea parintilor si a cadrelor didactice se adreseaza tuturor elevilor din invatamantul primar si gimnazial si are menirea de a imbunatati si dezvolta cunostintele elevilor in diverse domenii de interes, precum studiul limbilor straine, in special limba engleza, pictura, desen, modelaj, dansuri moderne, cursuri de dezvoltare personala dar si practicarea de activitati sportive: fotbal, karate, kempo, tenis de camp, baschet si sah.

La aceste activititati Primaria comunei Afumati asigura pregatirea, echiparea cat si transportul copiilor la concursuri.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon: 0720.667.192