Au fost finalizate lucrarile de extindere retea de canalizare cu racorduri GRATUITE pana la limita de proprietate pe sos. Petrachioaia, avand o lungime de aprox. 1,6 km (pe ambele parti ale DJ200A)!

Extinderea canalizarii de pe sos. Petrachioaia s-a realizat pana la Baza Sportiva a comunei Afumati care permite racordarea tuturor proprietatilor afumatenilor care locuiesc pe drumul judetean, cat si a societatilor comerciale si a bazei sportive situata pe sos. Petrachioaia nr.82.

Legatura cu reteaua de canalizare existenta se face din strada Stefan cel Mare!

Aceasta lucrare face parte dintr-o serie de extinderi de retea de canalizare ce vor urma:

  • DN2 pe ambele parti intre Primarie si zona Moara
  • Zona Piua Cartierul de locuinte (pe partea stanga a DJ100, sensul spre Stefanesti)
  • Zona Deal, pe ambele parti ale DN2, si Zona Doraly cu Centura Afumati, sunt prinse intr-un amplu proiect, cu peste 25 de localitati, intr-o asociere la nivelul judetului Ilfov pentru apa si canalizare!

Toate aceste lucrari vor fi realizate atat prin accesarea de Fonduri Europene, Fonduri Guvernamentale, Judetene cat si din bugetul local al comunei Afumati!

Avem unul dintre cele mai mici costuri la apa si canalizare din judetul Ilfov! De aceea, pe aceasta cale, va solicitam ca plata facturilor sa se faca la timp pentru ca societatea SC Alimentare cu Apa si Canalizare Afumati sa poata functiona in bune conditii, sa asigure salariile angajatilor, mentinerea instalatiilor in buna stare, asigurarea unei ape de calitate, dar si efectuarea unor investitii atat de necesare.